Derfor skal du rejse med RIDs medlemmer

Ferierejsen til udlandet er et af årets højdepunkter. Den er nærmest hellig og noget, man ser frem til lang tid inden, og mindes med glæde lang tid efter.

Derfor skal alting klappe på ferien. Den er for vigtig til, at noget må gå galt.

Rejs med RIDs erfarne og professionelle rejsearrangører og lad dem stå for det praktiske, så du og din familie eller venner kan koncentrere jer om at nyde ferien. Det giver maximal nydelse og afslapning og minimalt bøvl og besvær. Det er nemt og bekvemt.

Brancheforeningens medlemmer er veletablerede og seriøse rejsearrangører, der lever op til alle de krav, der stilles fra lovgivningen, myndigheder, ankenævn m.v.

Blandt fordelene ved at rejse med et at af brancheforeningens medlemmer er:

  • Du kan regne med arrangørens priser. Det er totalpriser, som indeholder alle gebyrer m.v., som du skal betale til arrangøren. Her kommer ikke pludseligt skjulte gebyrer og afgifter.
  • Typisk vil rejsearrangørerne på rejsemålet have dansktalende personale, som både kan give gode råd om oplevelsesmuligheder og være de rejsende behjælpelige, hvis der er behov herfor.
  • Skulle noget ikke leve op til de rejsendes forventninger, så sagen skal behandles i Pakkerejse-Ankenævnet, er brancheforeningens medlemmer forpligtet til at efterleve nævnets kendelser.
  • Endelig er alle RID-medlemmernes pakkerejser dækket af Rejsegarantifonden. Det betyder, at der i tilfælde af en arrangørs konkurs vil blive sørget for dig på destinationen og sikret dig hjemrejse. Og er du ikke kommet afsted, får du dine forudbetalinger tilbage.
  • Hvis du derimod selv har arrangeret din rejse, dækker Rejsegarantifonden som udgangspunkt ikke. Så må du selv sørge for dit ophold og hjemrejse. Og hvis du ikke er kommet afsted, er der risiko for, at alle pengene er tabt.

Der er således mange gode grunde til at rejse på en pakkerejse med et af RIDs medlemmer.

God ferie!