Derfor skal du rejse med RIDs medlemmer

Ferierejsen til udlandet er et af årets højdepunkter. Den er nærmest hellig og noget, man ser frem til lang tid inden, og mindes med glæde lang tid efter.

Derfor skal alting klappe på ferien. Den er for vigtig til, at noget må gå galt.

Rejs med RIDs erfarne og professionelle rejsearrangører og lad dem stå for det praktiske, så du og din familie eller venner kan koncentrere jer om at nyde ferien. Det giver maximal nydelse og afslapning og minimalt bøvl og besvær. Det er nemt og bekvemt.

Brancheforeningens medlemmer er veletablerede og seriøse rejsearrangører. For at blive medlem af RID skal man leve op til alle de krav, der stilles fra lovgivningen, myndigheder, ankenævn m.v.

Blandt fordelene ved at rejse med et at af brancheforeningens medlemmer er:

  • Du kan regne med arrangørens priser. Det er totalpriser, som indeholder alle gebyrer m.v., som du skal betale til arrangøren. Her kommer ikke pludseligt skjulte gebyrer og afgifter.
  • Typisk vil rejsearrangørerne på rejsemålet have dansktalende personale, som både kan give gode råd om oplevelsesmuligheder og være de rejsende behjælpelige, hvis der er behov herfor.
  • Skulle noget ikke leve op til de rejsendes forventninger, vil arrangøren kompensere, hvor dette skønnes rimeligt, eller der foreligger en fejl eller mangel. Skulle en sag alligevel blive indbragt for Pakkerejse-Ankenævnet, er brancheforeningens medlemmer forpligtet til at efterleve nævnets kendelser.
  • Alle RID-medlemmer er dækket af Rejsegarantifonden eller anden godkendt EU-rejsegarantiordning. Det betyder, at der i tilfælde af en arrangørs konkurs vil blive sørget for dig på destinationen og sikret dig hjemrejse. Og er du ikke kommet afsted, får du dine forudbetalinger for den forestående rejse tilbage.

Der er således mange gode grunde til at rejse på en pakkerejse med et af RIDs medlemmer.

God ferie!